

## Time Drills (Adding Hours)

## Fill in the blanks for each problem. 12:32 PM + 7 hours =3:08 AM + 5 hours =11:35 PM + 1 hour =\_\_\_\_\_ 7:04 AM + 8 hours = 6:44 AM + 10 hours = \_\_\_\_\_ 4:21 AM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 4:36 AM + 1 hour = 6:23 PM + 3 hours = 5:24 PM + 6 hours = \_\_\_\_\_ 11:11 AM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 6:47 PM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 3:01 PM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 2:50 AM + 6 hours =\_\_\_\_\_ 7:08 PM + 12 hours =10:45 AM + 5 hours = \_\_\_\_\_ 2:56 AM + 1 hour = 10:12 PM + 12 hours = 10:29 AM + 4 hours = 10:50 PM + 2 hours =12:29 PM + 7 hours = 1:42 AM + 8 hours = \_\_\_\_\_ 1:09 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 4:59 AM + 9 hours =12:22 PM + 9 hours =6:49 PM + 7 hours = \_\_\_\_\_ 5:36 PM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 11:03 AM + 4 hours =7:16 PM + 7 hours =\_\_\_\_\_ 12:22 PM + 10 hours = \_\_\_\_\_ 4:16 PM + 6 hours = \_\_\_\_\_ 12:41 PM + 8 hours =11:52 AM + 5 hours =\_\_\_\_\_ 10:53 PM + 10 hours =8:56 PM + 4 hours =3:44 AM + 9 hours = \_\_\_\_\_ 2:20 PM + 4 hours = \_\_\_\_\_ 7:50 AM + 1 hour =\_\_\_\_\_ $10:40 \text{ PM} + 2 \text{ hours} = _____$ 11:39 PM + 5 hours = \_\_\_\_\_ 2:06 AM + 2 hours = \_\_\_\_\_ 4:58 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 11:30 PM + 7 hours = 7:49 AM + 7 hours =2:03 AM + 11 hours =5:48 PM + 3 hours = \_\_\_\_\_ 3:22 AM + 11 hours = \_\_\_\_\_ 1:19 PM + 11 hours =8:25 AM + 7 hours =4:34 PM + 8 hours =10:15 AM + 9 hours =

Math

www.CommonCoreSheets.com

98 1-15 96 94 92 90 88 86 84 82 80 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 40

Fill in the blanks for each problem.	
$12:32 \text{ PM} + 7 \text{ hours} = \underline{7:32 \text{ PM}}$	3:08  AM + 5  hours = 8:08  AM
11:35 PM + 1 hour = $12:35$ AM	7:04  AM + 8  hours = 3:04  PM
4:21  AM + 2  hours = 6:21  AM	6:44 AM + 10 hours = <u>4:44 PM</u>
4:36  AM + 1  hour = 5:36  AM	6:23 PM + 3 hours = <u>9:23 PM</u>
11:11 AM + 2 hours = $1:11 \text{ PM}$	5:24  PM + 6  hours = 11:24  PM
6:47 PM + 4 hours = $10:47$ PM	3:01  PM + 11  hours = 2:01  AM
2:50  AM + 6  hours = 8:50  AM	$7:08 \text{ PM} + 12 \text{ hours} = \underline{7:08 \text{ AM}}$
2:56  AM + 1  hour = 3:56  AM	10:45  AM + 5  hours = 3:45  PM
10:12  PM + 12  hours = 10:12  AM	10:29  AM + 4  hours = 2:29  PM
10:50  PM + 2  hours = 12:50  AM	$12:29 \text{ PM} + 7 \text{ hours} = \underline{7:29 \text{ PM}}$
1:42 AM + 8 hours = $9:42 \text{ AM}$	1:09  AM + 11  hours = 12:09  PM
12:22  PM + 9  hours = 9:22  PM	4:59  AM + 9  hours = 1:59  PM
6:49 PM + 7 hours = $1:49$ AM	5:36  PM + 4  hours = 9:36  PM
11:03 AM + 4 hours = $3:03 PM$	7:16  PM + 7  hours = 2:16  AM
12:22  PM + 10  hours = 10:22  PM	4:16  PM + 6  hours = 10:16  PM
12:41 PM + 8 hours = 8:41 PM	11:52 AM + 5 hours = $4:52 \text{ PM}$
10:53  PM + 10  hours = 8:53  AM	8:56  PM + 4  hours = 12:56  AM
3:44  AM + 9  hours = 12:44  PM	2:20  PM + 4  hours = 6:20  PM
7:50  AM + 1  hour = 8:50  AM	10:40  PM + 2  hours = 12:40  AM
2:06  AM + 2  hours = 4:06  AM	11:39 PM + 5 hours = $4:39$ AM
4:58 AM + 11 hours = <u>3:58 PM</u>	11:30 PM + 7 hours = $6:30 \text{ AM}$
7:49  AM + 7  hours = 2:49  PM	2:03 AM + 11 hours = <u>1:03 PM</u>
5:48  PM + 3  hours = 8:48  PM	3:22 AM + 11 hours = <u>2:22 PM</u>
1:19  PM + 11  hours = 12:19  AM	8:25  AM + 7  hours = 3:25  PM
4:34  PM + 8  hours = 12:34  AM	$10:15 \text{ AM} + 9 \text{ hours} ={10}$